The Beautiful Cross Country Skiing in Norway

by admin
0 comment

When it comes to cross country skiing, norwegians are kind of special. Practically everybody has cross country skies, and not without a reason. The tracks around the big cities, espesially Oslo are fantastic.

But if you want to really top the experience, you need to reach for the heights. Races like the 95 km Troll Ski Marathon from Venabygd to Lillehammer and Skarverennet are fantastic.

And the west coast of Norway gives the same in addition to the highter mountains.

This is from Romsdal; Innfjorden to Stordalen. Here is a little take:

Norwegian:

Når det kommer til langrenn er vi i Norge spesielle. Praktisk talt alle har langrennski, og ikke uten grunn. Løypesystemene rundt de store byene, og spesielt Oslo er helt fantastiske. Men skal man virkelig toppe opplevelsen, så bør man opp i høyden. Renn som Troll Ski Maraton og Skarverennet er fantastiske og gir nydelig utsikt. Også Vestlandet har nydelige turer å by på. I vinter tok vi turen fra Innfjorden i Romsdal, til Stordalen.

You may also like

Leave a Comment